Nornan 13 - Dackegatan 2 - 4/Storgatan 45

Vårt senaste nytillskott i beståndet är "Englanders" eller "kyrkstallarna". Här på fastigheten låg tidigare en av gårdarna i  Tingsås och stora delar av samhället är byggt på mark som hörde till den. Idag finns vårt kontor på övervåningen av det gamla bostadshuset och på nedre botten en rymlig 4:a. 
Vid en brand förstördes tyvärr både den gamla ladugården och utedasset. Och längs Kyrkogatan låg längre tillbaka de gamla kyrkstallarna som revs på 1960-talet. 
Efter branden blev tomten väldigt tom och vi beslöt så småningom att bygga ett antal lägenheter. Vi har valt att utforma byggnaderna så att de ska påminna om kyrkstallarna och ladugården men idag finns där moderna 2:or och 3:or. Alla har antingen uteplats eller balkong in mot gården. 
Och vad hände med utedasset? Jo vi byggde ett nytt fast nu fungerar det som miljöhus.
I längan längs Kyrkogatan och byggnaden längs Dackegatan finns totalt 9 lägenheter. 6 tvårumslägenheter och 3 trerumslägenheter.
Alla lägenheter har egen tvättmaskin/torktumlare i badrummet. Fiber finns installerat för dig som önskar bredband. De fria tv-kanalerna finns via det digitala marknätet och ingår i hyran.